نماز

کلمه صلاة ۶۷ بار در قران آمده است. قبل از قران، پیامبران و برخی از اقوام نظیر بنی اسرائیل نیز اقامه گر نماز بوده اند. در آیات ۸۳ سوره بقره و ۱۲ سوره مائده، اقامه نماز به عنوان یکی از ارکان پیمان خداوند با قوم بنی اسرائیل ذکر شده است. ابراهیم در آیه ۴۰ سوره ابراهیم، چنین دعا می کند: پروردگارا من را برگزارنده نماز قرارده. در آیه ۸۷ سوره هود به نمازگزاردن شُعیب اشاره شده و در آیه ۱۴ سوره طه خداوند بزرگ به موسی امر میفرماید نماز را برای یاد من برپا دار.
پس می توان نتیجه گرفت که نماز در زمانهای مختلف به اشکال مختلفی بوده و به زبانهای دیگری برگزار میشده است. پس نماز در اصل برای یاد و ذکر خداوند است که این عمل باعث پاکی انسان می شود. إِنَّ ٱلصَّلَوٰةَ تَنۡهَىٰ عَنِ ٱلۡفَحۡشَآءِ وَٱلۡمُنكَرِ… ( سوره عنکبوت آیه ۴۵ )
در قران، شکل و حالات نماز و اینکه چه عبارات و اذکاری خوانده شود بیان نشده است، امّا اینگونه نبوده است که خداوند بزرگ این امر مهم در دین را فراموش کرده باشد، بلکه نشانگر آن است که در نزد خداوند نماز دارای یک شکل خاص نیست و هر پیامبری در زمان خود نماز را به شکلی اقامه کرده است و مهم یاد و ذکرخداوند است.
نماز مرسوم بین اهل قران تنها یک شکل از نماز می باشد و اگر تنها این شکل از نماز در نزد پروردگار عالم دارای ارزش خاصی بود، حتماً خداوند بزرگ نحوه آن را در قران بیان می فرمود.

زمان

چرا نماز بر ۵ نوبت و ۱۷ رکعت می باشد و چرا ستون دین است؟

آنچه که مشخص است تعداد دفعات نماز و تعداد رکعات آن از طرف خداوند بزرگ به پیامبر ابلاغ شده است، و هنوز هیچ نمازگزاری این امر را نه سوال کرده و نه زیر سوال برده است که چرا نماز دارای ۱۷ رکعت و در ۵ نوبت است.
خداوند بزرگ، تعداد دفعات و رکعات نماز را برای امر حساب و امر ظهور موعود قرار داده است، بر طبق آیه ۱۰۳ سوره نساءِ، نماز برای شناخت زمان ظهور موعود تنظیم شده است.
قران خبر آمدن رسول را عنوان کرده و زمان فرا رسیدن او را در نمازی که ستون دین است عنوان کرده است.
کلمه نماز=     ---  ن   م    ا   ز
---------------------↓     ↓   ↓   ↓
عدد ابجد نماز  = ۵۰ +۴۰+۱+ ۷=۹۸ که دو عدد ۹۸ را با هم جمع کنیم یعنی ۸+۹=۱۷ رکعت نماز است و اگر صفرهای اعداد را حذف کنیم یعنی ۵+۴+۱+۷=۱۷ برابر با رکعات نماز، نمازی که مردم می خوانند و هیچ مسئولیتی در برابر امر خدا نپذیرفته اند.
حال برای صحت این امر از چپ به راست قران یعنی از سوره ناس شروع کنید ۱۷ سوره بشمارید خواهید دید که هفدهمین سوره، سوره بینه است که ۹۸ سوره از راست به چپ قران و یا به عبارتی ترتیب رسمی آن ۹۸ است، که کلمه نماز ستون دین، خود معنی و مفهوم را رسانده است.
حرف هفدهم از حروف ابجد، حرف ( ف ) است که آغاز سوره فاتحه و نام سوره فاطر که باز آغاز آن الحمد اللّه است و سوره های که آغاز آنها الحمد اللّه است ۵ سوره اند برابر با تعداد نمازهای پنجگانه، کلمه نماز نشانگر آن است که ظهور در میان فارسی زبانها در سال ۱۳۶۹ بر طبق امر و وعده ای خداوند متعال به وقوع پیوسته است. والسلام
( برگرفته از ذالک الکتاب )

وضو

نحویه صحیح وضو گرفتن

خداوند بزرگ در قران سوره مائدة آیه ۶ نحوه گرفتن وضو را این چنین بیان فرموده است.
يَٰٓأَيُّهَا ٱلَّذِينَ ءَامَنُوٓاْ إِذَا قُمۡتُمۡ إِلَى ٱلصَّلَوٰةِ فَٱغۡسِلُواْ وُجُوهَكُمۡ وَأَيۡدِيَكُمۡ إِلَى ٱلۡمَرَافِقِ وَٱمۡسَحُواْ بِرُءُوسِكُمۡ وَأَرۡجُلَكُمۡ إِلَى ٱلۡكَعۡبَيۡنِۚ
در زبان عربی فعل امر یکی است امّا مفعول آن چندتا میباشد و هرمفعولی منصوب است و علامت آن فتحه میباشد.
در آیه فوق، کلمات: وُجُوهَكُمۡ (که بالای حرف هاء علامت فتحه میباشد) و َأَيۡدِيَكُمۡ (که بالای حرف یاء علامت فتحه میباشد) و أَرۡجُلَكُمۡ (که بالای حرف لام فتحه میباشد) هر کدام مفعول هستند که دارای علامت فتحه میباشند.
طبق دستور زبان عربی کلمه أَرۡجُلَكُمۡ ، عطف به ماسبق میشود یعنی به فعل ٱغۡسِلُواْ (بشویید) مربوط میشود.
پس در وضو علاوه بر صورت (وُجُوهَكُمۡ) و دستان ( أَيۡدِيَكُمۡ ) باید پاها (أَرۡجُلَكُمۡ) را نیز شست.
نکته: اگر هدف مسح پاها بود باید مانند کلمه بِرُءُوسِكُمۡ که حرف سین کسره گرفته است کلمه أَرۡجُلَكُمۡ نیز باید کسره میگرفت.
پس ترجمه درست آیه ۶ سوره مائده به این صورت میباشد: ای کسانی که ایمان آورده اید هنگامی که برای نماز برمی خیزید پس بشویید صورتهایتان و دستهایتان را تا آرنج و سرهایتان را مسح کنید و پاهایتان را بشویید تا دو قوزک پا.
مشابه این نکته دستور زبان در آیات: ۳ و۳۱ سوره توبه وجود دارد، که اگر آن را رعایت نکنیم معانی آیات اشتباه میشود.

نماز شکسته

خداوند بزرگ در قران سوره نساء آیه ۱۰۱ چنین میفرماید:

وَإِذَا ضَرَبۡتُمۡ فِي ٱلۡأَرۡضِ فَلَيۡسَ عَلَيۡكُمۡ جُنَاحٌ أَن تَقۡصُرُواْ مِنَ ٱلصَّلَوٰةِ إِنۡ خِفۡتُمۡ أَن يَفۡتِنَكُمُ ٱلَّذِينَ كَفَرُوٓاْۚ إِنَّ ٱلۡكَٰفِرِينَ كَانُواْ لَكُمۡ عَدُوّٗا مُّبِينٗا

هنگامی که سفر می کنید، گناهی بر شما نیست که نماز را کوتاه کنید اگر از فتنه کافران بترسید، زیرا کافران برای شما دشمن آشکاری هستند.
خداوند بزرگ میفرماید: بر شما گناهی نیست، اگر نماز را کوتاه کردید، منظور آن است که سعی برآن داشته باشید تا نماز را کامل به جای آورید.
نماز شکسته طبق این سوره در صورتی است که برای جهاد خروج کرده باشید و بیم از جنگ و کشته شدن داشته باشید و هیچ ربطی به متر و کیلومتر ندارد و این متر و کیلومتر تعیین کردنها مسئله حساب وعنوان دین شرک است نه چیز دیگر.

اذان

اذان 

کلمات و عباراتی که بعد از پیامبر به اذان اضافه شده است و دارای ایراد و شرک می باشد. 

اذان از نظر لغوی به معنی «آگهی دادن» و «اعلان» است. در دین اسلام، ندایی است برای اعلام وقت نماز با الفاظ مخصوص.
شهادتین در اسلام دوتا میباشد که در اذان خوانده میشود یعنی ( لا اله الا اللّه ) و (محمّد رسول اللّه) که هر مسلمانی به آن شهادت میدهد، امّا گروهی که در اذان شهادت به ( اشهد ان علی ولی اللّه ) میدهند، از حقیقت اصل شهادتین منحرف شده اند زیرا این جمله کاملا کفر میباشد و مشخص است بعد از پیامبر به اذان اضافه گردیده، زیرا خداوند بی نیاز از هرگونه ولی یا دوست است، و آنان برای خداوند دوست و ولی قرار داده اند، نکته این است که خداوند دوست مومنان است ( ان اللّه ولی الذین ءامنو ) امّا او بی نیاز از آن میباشد که کسی دوست او باشد.
وجمله ای دیگر که به اذان اضافه گردیده ( حی علی خیر العمل ) : بشتابید به سوی بهترین عمل، این جمله نیز بعد از پیامبر به اذان اضافه گردیده و دارای ایراد است، زیرا نماز جزو اعمال حساب نمیشود بلکه جزو عبادات است، شیطان از طریق همین جمله بسیاری را فریب داده وکسانی فکر میکنند فقط با خواندن نماز بهترین عمل را انجام داده اند و غافل از انجام کار نیک و عمل صالح هستند.
در حالی که نماز از عبادات میباشد و به دنبال آن عمل صالح نیز لازم است.
السلام علی من اتبع الهدی

سجده

سجده

سُبْحانَ رَبِّیَ الْأَعْلى وَ بِحَمْدِهِ”

تکرار کلمه شیطان ۶۸ مرتبه در ۳۲ سوره و سوره ۳۲ قران سجده است که شیطان سجده نکرد…؟! مسجد اسم مکان است یعنی محل سجده کردن و سجده فقط مخصوص خداست و در آیه ۱۸ سوره جن میفرماید: مساجد مخصوص خداست پس در آنجا کسی را به همراه خداوند نخوانید. وَأَنَّ ٱلۡمَسَٰجِدَ لِلَّهِ فَلَا تَدۡعُواْ مَعَ ٱللَّهِ أَحَدٗا
سجده در مقابل خداوند نیز به این معنا است که در مقابل او به زمین می افتیم و کوچکی خود را در مقابل خداوند اقرار می کنیم و می توان این حالت را بهترین حالت انسان برای بندگی خداوند دانست.
شیطان تمام تلاش خود را میکند تا انسان را از یاد خدا دور نگه دارد. ساخت مُهرهای مختلف به نامهای امامان و از تربت کربلا و عکسهایی از حرمین بر روی آن از اعمال شیطان است او میخواهد حتی هنگام سجده در مقابل خداوند نیز انسان را غافل نموده و به یاد غیر از خدا بیندازد، این در صورتی میباشد که هر انسانی میتواند بدون هیچ گونه مُهری، در مقابل پروردگار خود سجده کند زیرا حالت سجده کردن است که نشانگر تسلیم در برابر خداوند بزرگ میباشد.
گروه شیعه با استفاده از مُهر در نماز به عنوان یک نشان، برتری خود را نسبت به امر دانسته حال آنکه خود منکر تمام امور شده است و از تمام امتها بیشتر تکفیر و تکذیب و سرکوب نموده است و این امر بسی گران تمام خواهد شد.

 

زمان صحیح خواندن نماز:

نماز به معنی زمان است و نماز از مقام ابراهیم گرفته شده است و در سوره طه آیه ۱۳۰ می فرماید:

﴿فَٱصۡبِرۡ عَلَىٰ مَا يَقُولُونَ وَسَبِّحۡ بِحَمۡدِ رَبِّكَ قَبۡلَ طُلُوعِ ٱلشَّمۡسِ وَقَبۡلَ غُرُوبِهَاۖ وَمِنۡ ءَانَآيِٕ ٱلَّيۡلِ فَسَبِّحۡ وَأَطۡرَافَ ٱلنَّهَارِ لَعَلَّكَ تَرۡضَىٰ﴾

«پس در برابر آنچه می‌گویند، صبر کن، و قبل از طلوع آفتاب و قبل از غروب آن، تسبیح و حمد پروردگارت را بجا آور و همچنین برخی از ساعات شب و اطراف روز، باشد که خشنود شوی»

با این نمازی که می خوانند از نظر اوقات اختلاف دارد، چرا که فرماید: قبل از طلوع آفتاب و قبل از غروب آن، که مردم چنین نمی خوانند و به جای قبل از غروب، بعد از غروب می خوانند.

وَمِنۡ ءَانَآيِٕ ٱلَّيۡلِ فَسَبِّحۡ وَأَطۡرَافَ ٱلنَّهَارِ

در دل شب و در دو طرف نهار یعنی قبل از ظهر و بعد از ظهر.

اذکار نماز

این متن نماز توسط موعود خداوند برای استفادۀ نمازگزاران ارائه شده است.

نماز را مانند هر کار دیگر با «بسم الله الرحمن الرحیم» آغاز میکنیم و دیگر نیاز نیست در وسط نماز و ابتدای هر سوره آن را تکرار کنیم.

طبق آیه ۱۳۴ و ۱۴۱ بقره که دو آیۀ یکسان هستند، زمان ما هیچ ربطی به زمانهای گذشته ندارد جز در حد پند و مثال و قیاس مخصوصاً آنهایی که هیچ نامی در قران از آنها یاد نشده است و طبق آیه ۱۳۴ و ۱۴۱ بقره به زمان ما ربطی ندارند و قران برای بعثت و ظهور تنظیم شده است و تصدیق آن والسلام.

با توجه به سوره عنکبوت آیه ۴۱ و سوره بقره ۱۳۶ و ۲۸۵ و آیه ۸۴ آل­ عمران و ۸۵ و با توجه به کلمه اسلام و حساب آن و آیه ۳۰ الی ۳۲ سوره روم و توجه به آیه ۱۳ سوره شوری، متن تشهد و شهادتین همین است که در ادامه آمده است و هر کس غیر از این بگوید مشرک است و نقض آیات کتاب خدا را نموده است.

کلمه «قل» را از ابتدای سوره­های اخلاص، فلق و ناس حذف کرده و این سوره­ها را به صورت مخاطب قرائت میکنیم چون نماز گفتگوی بندگان با خداوند است. در نماز قرار نیست که متن قران عیناً تکرار شود بلکه قران کتاب راهنماست برای نمازگزاران.

طبق آیه «لَا نُفَرِّقُ بَيۡنَ أَحَدٖ مِّن رُّسُلِهِۦ» و در جهت خالص نمودن دین برای خدا، نام هیچ شخصی غیر از خدا در نماز ذکر نمی­شود و بر پیامبران و فرستادگان به صورت کلی درود و سلام فرستاده میشود.

جمله «اَلسَّلاَمُ عَلَیْکَ اَیُّهَا النَّبِیُّ وَ رَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ» خطاب به نبی زنده و برای هنگامی بوده که پیامبر در کنار نمازگزاران حضور داشته است و خود پیامبر نمی­توانسته این جمله را خطاب به خود بگوید. وجود این ذکر در سلام نماز، دلیل و بهانه به دست مشرکان داده تا آنان نیز پیشوایان درگذشته خود را هنوز مورد خطاب قرار داده و از آنها طلب کمک کنند!؟

طبق آیه ۱۸ سوره جن مساجد فقط مخصوص خداست و نباید نام دیگری غیر از خدا در مسجد خوانده شود و هیچگونه عکس و پوستری غیر از اسماء الهی نباید در محل مسجد وجود داشته باشد. درغیر اینصورت، اقامه نماز در چنین مساجدی جایز نیست. 

برای دانلود متن اذکار نماز بر روی دکمه زیر کلیک کنید.
السلام علي من اتبع الهدي و دين الحق

Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
Instagram
پیمایش به بالا